Izbor: Ukoliko se susretnemo s kupovinom ličnih karata, prijavićemo to evropskim institucijama

"Umjesto fraza nudimo djela, umjesto govora nudimo projekte, umjesto uopštenih priča nudimo konkretna rješenja. Kada smo vidjeli da naš program ne može da se realizuje, uskratili smo mandat vlasti u kojoj smo učestvovali", kazao je kandidat za odbornika Nikša Grgurević
162 pregleda 7 komentar(a)
Nikša Grgurević, Nataša Martić, Foto: Slavica Kosić
Nikša Grgurević, Nataša Martić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 25.04.2017. 20:15h

Kandidatkinja za odbornicu Grupe birača Izbor Nataša Martić poručila je na današnjoj konferenciji za novinare da je Izborov jedini cilj i motiv učešća na izborima "podrška i ohrabrenje građanima da budu svjesni da budućnost Herceg Novog zavisi isključivo od njihovog djelovanja".

"Želimo da Herceg Novi ponovo bude grad mogućnosti", kazala je Martić i istakla da Izbor nudi konkretna riješenja.

"Dio našeg izbornog programa je pokrenut dok smo prethodne dvije godine vršili koalicionu vlast", rekla je Martić .

Svim političkim subjektima poručila da se ponašaju fer i dostojanstveno u predizbornoj trci, a ukoliko se Izbor susretne sa slučajem kupovine ličnih karata, kao na prethodnim izborima, ovog puta će to prijaviti i evropskim institucijama.

"Mi na ove izbore izlazimo kao lista koja se razlikuje od drugih partija po tome što je njima vlast cilj, dok je nama vlast sredstvo za ostvarivanje cilja, a naš cilj je da Novi živi 365 dana u godini, da se Novi razvija i da nam se djeca vraćaju u Novi. Umjesto fraza nudimo djela, umjesto govora nudimo projekte, umjesto uopštenih priča nudimo konkretna rješenja. Kada smo vidjeli da naš program ne može da se realizuje, uskratili smo mandat vlasti u kojoj smo učestvovali", kazao je kandidat za odbornika Nikša Grgurević.

Grgurević je kazao da su osim PUP-a čija je izrada pri kraju, uradili 240 mikro projekata koji treba da izmjene lice grada i riješe sve probleme koji se odnose na život običnog čovjeka.

Bonus video: