Joković: Ako bude pravde, ponovo će naš odbornik biti tas na vagi

“Građani Malesije znaju da je SNP iskrena u svemu što radi, tako je bilo i do sada. Tako će biti i ubuduće a građani će to nagraditi na predstojećim izborima", kazao je Ljuljđuraj.
3689 pregleda 4 komentar(a)
Ljuljđuraj na konvenciji, Foto: SNP
Ljuljđuraj na konvenciji, Foto: SNP

Večeras je održan promotivni skup izborne liste Za dobro građana Malesije – SNP Crne Gore.

Na skupu su govorili odbornički kandidati Željko Milić, Rade Vujošević, Semir Frljučkić i nosilac izborne liste Kolja Ljuljdjuraj.

Prisutnima su se prigodnim riječima obratili i potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović i predsjednik SNP Vladimir Joković.

“Čast mi je da sam i sada ovdje sa vama, jer SNP je u Tuzima prisutna od nastanka naše partije. Prisutni smo svuda u Crnoj Gori jer smo građanska partija i zalažemo se za napredak one istinske Crne Gore”, kazao je između ostalog Joković dodajući da odbornici SNP u prošlim sazivima u Tuzima nisu vodili računa o svojim već o interesima cijele Malesije, a svoju poziciju kada su bili prevaga u lokalnom paamentu, koristili su za dobrobit svih.

“Ako bude pravde, ponovo će naš odbornik odlučivati i biti tas na vagi. Pa bilo Kolja, Željko ili Semir, ili ostali časni ljudi sa naše liste”, zaključio je Joković, ističući da vjeruje da će i Tuzani i svi građani Crne Gore u subotu biti na glavnom gradskom trgu u Podgorici kako bi se nastavio početak kraja aktuelnog crnogorskog odnarođenog režima.

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je govorio o akcijama SNP na socijalnom planu koje su koristile svim žiteljima ovog područja i poručio građanima Tuzi i Malesije da ne dozvole da ih prevare oni drugi “jer glasate za svoju i budućnost svoje djece”, kazao je Ivanović.

Predsjednik Odbora SNP Tuzi i nosilac izborne liste Za dobro građana Mlasije, Kolja Ljujđuraj podsjetio je da je SNP "partija građanske orijentacije, partija naroda koja poštuje i čuva tradiciju, duhovne i moralne vrijednosti, poštuje različitosti i njeguje toleranciju".

“Građani Malesije znaju da je SNP iskrena u svemu što radi, tako je bilo i do sada. Tako će biti i ubuduće a građani će to nagraditi na predstojećim izborima. Od vazduha i lijepih želja se ne živi, zalagaćemo se za povećanje ličnih dohodaka i penzija, bolju zdravstvenu zaštitu, kvalitetnije obrazovanje i jednakost pred zakonom”, zaključio je Ljuljđuraj.

Bonus video: