Joković: Plužine svih ovih godina bile svetionik SNP-a - Vijesti.me
ČESTITAO DAN OPŠTINE

Joković: Plužine svih ovih godina bile svetionik SNP-a

Joković je naglasio da Plužine imaju potencijal u prirodnim, privrednim i ljudskim resursima, što znači da „slobodno mogu naprijed u bolju i ljepšu budućnost, a da uz to ne zavise od onih koji bi morali malo više da pomognu“

Joković
Joković (Foto: Boris Pejović)

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković uputio je čestitke građanima Plužina povodom Dana opštine Plužine. 

Joković je naveo da su Plužine svih ovih godina bile svetionik SNP-a i svih slobodoljubivih ljudi u Crnoj Gori, kao i da je uvjeren da će tako biti i ubuduće. 

„Energija i ljubav koju prema svojoj Pivi osjećaju Pivljani garant su boljeg života u Plužinama i cijeloj Pivi. Smatram da bi ostali gradovi u Crnoj Gori od Plužina trebalo da uče kako se voli svoj grad, uprkos činjenici da vlast na državnom nivou nije baš milostiva i velikodušna prema onim mjestima u kojima nije na vlasti“, kaže se u čestitki.

Joković je naglasio da Plužine imaju potencijal u prirodnim, privrednim i ljudskim resursima, što znači da „slobodno mogu naprijed u bolju i ljepšu budućnost, a da uz to ne zavise od onih koji bi morali malo više da pomognu“.

„U nadi da nam svima zajedno dolaze neka srećnija vremena, srdačno vam čestitam praznik”, stoji u čestitki Jokovića.


Vidi sve komentare