Joković: Rožaje neophodno razviti što više

Dodao je da je ovaj kraj, bogat prirodnim, poljoprivrednim i turističkim potencijalima, neophodno razviti što više kako bi se osiguralo da njegovi žitelji ostaju u svojim domovima
1118 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović

Povodom 30. septembra, Dana opštine Rožaje, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je u svoje ime i u ime SNP srdačne čestitke svim građanima ovog grada.

"Rožaje je vijekovima unazad prepoznato kao sredina u kojoj se njeguje i poštuje mulitvjerski i multietnički sklad, što i ubuduće mora biti temelj na kojem počiva država Crna Gora. To je posebno važno u svijetlu ostvarivanja našeg ključnog cilja – pristupanja evropskoj porodici naroda u što skorijem vremenu", rekao je Joković.

Dodao je da je ovaj kraj, bogat prirodnim, poljoprivrednim i turističkim potencijalima, neophodno razviti što više kako bi se osiguralo da njegovi žitelji ostaju u svojim domovima.

"Tome će doprinijeti intenzivnije infrastrukturno povezivanje sa ostatkom zemlje i regionom, stvaranje boljih uslova za život kroz otvaranje novih radnih mjesta i podsticaj mladim ljudima da žive i stvaraju u ovom perspektivnom gradu", poručio je Joković.

Bonus video: