Kacin kritikuje Medojevića, Danilović: Kacin se petlja u naše unutrašnje stvari

"Da je kojim slučajem Srbin Kacin bi, na osnovu ovakvih stavova, brzo bio proglašen Srbinom sa dna kace"
88 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.04.2013. 19:56h

Potpredsjednik Delegacije Evropskog parlamenta sa saradnju sa zemljama jugoistočne Evrope Jelko Kacin kazao je da izjava Nebojše Medojevića na Tviteru da treba provjeriti njegov računa, "više govori o njemu, nego o onima koje proziva".

“Taj poslanik i političar je bio velika nada crnogorske politike. Samo za nekoliko godina pokazala se njegova realna vrijednost. Takav njegov komentar više govori o njegovoj nevrijednosti nego o onima koje proziva”, kazao je Kacin za Portal Analitika.

Medojević je kazao da Europol treba da provjeri račune Kacina i Miroslava Lajčaka, kao i svakoga koji „podržava mafijaški režim Mila Đukanovića“

Kacin je dodao da se trudi se koliko je god moguće da kao potpredsjednik Delegacije koja pokriva pet država regije u konkretnom slučaju pohvali ono što je pozitivno i kritikuje ono na šta treba ukazati.

“Da li se to Medojeviću svidjelo ili ne to je najmanje bitno. Ja bih mu preporučio da se bavi institucijama i svojom nadležnošću”, rekao je on.

Šef izbornog Štaba Miodraga Lekića Goran Danilović je na svom fejsbuk profiluka napisao da je “Kacin zaista prevršio svaku mjeru”.

“Petlja se u naše unutrašnje stvari nespretno i tipično balkanski. Malo je tu evropskih manira. Ne znam otkud mu politička ideja da protesti štete našem putu u EU, ako je u pitanju neprikosnoveno ustavno pravo. U Sloveniji su, umalo, s ulice smijenili cijelu vlast. Da je kojim slučajem Srbin Kacin bi, na osnovu ovakvih stavova, brzo bio proglašen Srbinom sa dna kace. Ovako, nezgrapnom i prepotentnom, možemo zamjeriti samo da je Kacin sa dna kace. Čije kace? E, to ja ne znam”, napisao je Danilović.

Bonus video: