Klikovac: Dinamičan razvoj Podgorice omogućiće građanima kvalitetniji život

Klikovac tvrdi da "će navedeni projekti u Staroj Varoši doprinijeti turističkoj valorizaciji starog gradskog jezgra i pružiti priliku stanovnicama ovog dijela grada da realizuju preduzetničke ideje po uzoru na prakse iz razvijenih gradova Evrope"
1584 pregleda 6 komentar(a)
Andrija Klikovac, Foto: DPS
Andrija Klikovac, Foto: DPS

Uprava Glavnog grada Podgorica nastavlja da sprovodi politike koje imaju za cilj dinamičan razvoj našeg grada koji će omogućiti kvalitetniji život građanima Podgorice, saopštio je Andrija Klikovac, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

"Shodno tome, nastavlja se realizacija kapitalnih projekata u gotovo svim djelovima grada. Prethodnih dana svjedočili smo završetku rekonstrukcije Ulice Meše Selimovića u Bloku V, intezivnim radovima na ulicama u City kvartu, a takođe, već danas, možemo najaviti nastavak rekonstrukcija ulica u Staroj Varoši - Ulica Sava Lubarde i dio Ulice Spasa Nikolića kao i nastavak rekonstrukcije puta Golubovci - Mataguži. Izvjesno je da će uskoro započeti realizacija izgradnje kapele u Golubovcima i time će biti riješen višedecenijski problem mještana gradske opštine Golubovci", tvrdi Klikovac.

Klikovac tvrdi da "će navedeni projekti u Staroj Varoši doprinijeti turističkoj valorizaciji starog gradskog jezgra i pružiti priliku stanovnicama ovog dijela grada da realizuju preduzetničke ideje po uzoru na prakse iz razvijenih gradova Evrope".

"Sve ovo ukazuje da Demokratska partija socijalista aktivno i u skladu sa potrebama građana svih područja Glavnog grada, realizuje izborni program i ispunjava obećanja data građanima kako bismo svi zajedno živjeli u prosperitetnom i razvijenom gradu", zaključeno je u saopštenju odbornika DPS-a.

Bonus video: