Klub odbornika DPS-a Danilovgrad: Podrška Nacionalnom koordinacionom tijelu

Opština Danilovgrad će, kako navode u saopštenju, za istu namjenu izdvojiti 10.000€ dok će lokalni funkcioneri izdvojiti dio svojih martovskih zarada u ukupnom iznosu od 7.700 eura
2172 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Uvažavajući napore Vlade Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela i svih državnih institucija u borbi protiv širenja zaraze korona virusom i u borbi za zaštitu zdravlja svih građana Crne Gore, Klub odbornika Demokratske partije socijalista Danilovgrada doniraće iznos od 2.500 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti i borbu protiv korona virusa, navodi se unjihovom saopštenju.

Opština Danilovgrad će, kako navode u saopštenju, za istu namjenu izdvojiti 10.000€ dok će lokalni funkcioneri izdvojiti dio svojih martovskih zarada u ukupnom iznosu od 7.700€.

"I na ovaj način Opština Danilovgrad, zaposleni u opštini i lokalnim ustanovama kao i Klub Odbornika DPS Danilovgrad, žele da daju zajednički i dodatni doprinos naporima svih državnih institucija koje već duže vrijeme danonoćno bdiju i brinu o zdravlju svojih građana", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad poziva i druge subjekte, institucije i privrednike iz naše Opštine, koji su u mogućnosti, da pokažu svoju solidarnost i odgovoran odnos prema građanima Crne Gore i trenutnoj situaciji, navodi se u saopštenju.

"Poštujmo preporuke nadležnih institucija, na taj način sačuvajmo sebe, svoju porodicu i državu. Izađimo iz ovoga kao pobjednici", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: