Knežević: Marković da napusti Đukanovića i pridruži se slobodnoj Crnoj Gori

"Vjerujem da Duško Marković kao bivši šef Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) najbolje zna da se nalazi na Titaniku koji je udario o ledeni brijeg, ali da kapetana (Đukanovića) niko ne smije da probudi, jer je imao burnu noć"
17616 pregleda 104 komentar(a)
Knežević, Foto: Boris Pejović
Knežević, Foto: Boris Pejović

Umjesto što troši kancelarijski materijal i resurse na pisanje i dostavljanje beskonačnih poziva ma dijalog u koje ni sam ne vjeruje, Duško Marković treba da prihvati moj poziv, i koliko danas napusti Mila Đukanovića i pridruži se slobodnoj Crnoj Gori koja očekuje demokratske promjene, saopštio je danas jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević.

On je to kazao povodom poziva predsjednika Vlade Crne Gore na dijalog o svim pitanjima "koja će pomoći da se prevaziđu podjele i iznađe zajednički imenitelj u interesu građana i naše evropske perspektive".

"Vjerujem da Duško Marković kao bivši šef Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) najbolje zna da se nalazi na Titaniku koji je udario o ledeni brijeg, ali da kapetana (Đukanovića) niko ne smije da probudi, jer je imao burnu noć. Zato nas prvi oficir(Marković) poziva da razgovaramo na Titaniku dok voda popunjava potpalublje, a oni koji su na palubi spasavaju se paničnim skokovima u mutne talase neizvjesnosti.

On je kazao da je ponuda Markoviću jasna

"Da ne bi i Duško Marković skakao u hladne bezdane, nude mu pojas za spasavanje i gumenjak, kako bi mogao odveslati do dogovora, a ne potonuti u krivičnoj odgovornosti. Znači ponuda Dušku Markoviću je jasna, ostavi Đukanovića da tumara u hodnicima paranoje odlazećeg diktatora, jer uskoro nećes biti u prilici nikom ništa da ponudiš, već samo da odgovaraš", poručio je Knežević.

Bonus video: