Knežević: Neće moći Đukanović da bira funkciju, jer će otići u političku istoriju

“Niti će Đukanović postati premijer, niti će Vujanović ostati predsjednik na proljeće jer Crna Gora nije privatna država"
0 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Slavica Kosić
Demokratski front, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 09.10.2012. 20:52h

Šef DPS-a Milo Đukanović neće moći da bira između premijerske i predsjedničke funkcije nakon izbora, jer će vladajuća koalicija otići u političku istoriju, izjavio je funkcioner Demokratskog fronta (DF).

Komentarišući tvrdnju predsjednika Filipa Vujanovića da Đukanović može da bira hoće li da bude premijer ili predsjednik, Knežević je kazao da to govori o njihovom doživljaju državnih funkcija.

“Niti će Đukanović postati premijer, niti će Vujanović ostati predsjednik na proljeće jer Crna Gora nije privatna država, niti je zdravica na kojoj će se njih dvojica ređati“, izjavio je Knežević na tribini u Herceg Novom.

Danilović: Vrijeme za promjene

Goran Danilović je poručio biračima da je cilj DF osvajanje slobode, a ne vlasti, konstatujući da je došlo vrijeme za promjene.

“Nakon što su Afroamerikanci prije 50 godina marširali na Vašington i oslobodili se, građani Crne Gore ostali su posljedni crni narod koji još uvijek priželjkuje slobodu“.

Bonus video: