Knežević odgovorio Đukanoviću: Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem

Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja
50648 pregleda 71 komentar(a)
Knežević, Foto: Filip Roganović
Knežević, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, reagovao je povodom današnjih izjava Mila Đukanovića u kojima je predsjednik Crne Gore govorio o svom odnosu sa Kneževićem.

>> Đukanović: Knežević mi nije prijatelj, imam strogu selekciju

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

"Mi smo jedan drugom uvjek govorili ti. Pošto je Milo Đukanović danas direktno ili indirektno potvrdio mnogo toga što sam saopštio crnogorskoj javnosti, a usput u svom maniru i mnogo toga slagao, jedina puna istina koju je izgovorio je da nijesmo prijatelji. Zato ću mu se obraćati ubuduće sa Vi.

"Gospodine Đukanoviću, Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem, a čijih smo tek prvih par epizoda gledali. Ako nastavite ovako plašim se da ću ostati bez glavnog junaka jer mi se čini da ste počeli da se gubite.

"Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima ni manje ni više nego na sjednicama Predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj?

>> Đukanović: Knežević davao novac, ali ne koliko kaže

"Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja.

"Najzad, ako kažete 'krsta mi' povjerovaću Vam da vila na Gorici, koja košta više od 10 miliona eura, nije Vaša. Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra.

>> Đukanović: Vila bila preskupa, razmisliću hoću li je kupiti

"Gospodine Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića", navodi se u reagovanju Kneževića.

Bonus video: