Kolašin: "Većina u SNP-u ne želi iz vlasti"

Šefica kolašinskog SNP-a Slađana Živković saopštila da će naknadno iznijeti svoj stav o situaciji u stranci
63 pregleda 1 komentar(a)
Milija Rovčanin, Foto: Dragana Šćepanović
Milija Rovčanin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 19.09.2017. 19:26h

Većina odbornika SNP-a je za očuvanje vladajuće koalicije u Kolašinu, a za to je i većina članova Opštinskog odbora (OO), tvrdi šef Odborničkog kluba Milija Rovčanin.

SNP je na vlasti sa DF-om i SDP-om.

“Uprkos spekulacijma, većina članova OO je shvatila da je petočlano radno tijelo, koja možda ima drugačiji stav, oformljena mimo Statuta stranke. Osnivanje te grupe je kršenje principa, što je potvrdilo neprisustvo većine članova sjednici OO, koja se održala u nedjelju. Od oko 80 članova, bilo je prisutno samo 23, a troje i ja smo napustili odmah sjednicu, jer nije bilo kvoruma za odlučivanje. Ne znam šta je bio zaključak onih 19 koji su ostali, ali znam da većina odbornika i većina OO su za očuvanje vladajuće koalicije“, kazao je Rovčanin.

On je rekao i da njemu ne smeta što je potpredsjednik Opštine i dalje Đuro Milošević, bivši predsjednik OO SNP, koji je ljetos podnio ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci.

Spekulisalo se da je većina članova OO protiv daljeg čuvanja vladajuće koalicije.

V.d. predsjednica OO SNP-a Slađana Živković kazala je juče da će, nakon konsultacija sa članovima radnog tijela, pisano saopštiti svoj stav o situaciji u stranci.

Bonus video: