Kongres DPS-a 20. juna

"Glavni odbor je dao punu podršku novoformiranoj koalicionoj vlasti u Herceg Novom, koju čine Demokratska partija socijalista i liste građana "Izbor"
145 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2015. 19:13h

Glavni odbor Demokratske partije socijalista jednoglasno je donio Odluku o sazivanju sedmog Kongresa DPS, kojom je predviđeno da Kongres bude održan 20. juna 2015. godine.

"Glavni odbor je takođe usvojio i Odluku o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada Demokratske partije socijalista Crne Gore, Odluku o izboru predstavnika za VII Kongres Demokratske partije socijalista Crne Gore, Plan aktivnosti organa Partije na nivou države, Glavnog grada i opštinskih organa Partije u susret VII Kongresu i partijskim izborima na opštinskom nivou, kao i druga dokumenta koja se odnose na tehnički dio organizacije Kongresa", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaje se da je Glavni odbor DPS ponovio punu posvećenost svih svojih članova, simpatizera i birača ostvarenju najvažnijih prioriteta državne politike Crne Gore – dinamiziranju ekonomskog rasta u cilju unaprjeđenja životnog standarda svih građana Crne Gore i učlanjenju države u NATO savez.

"Glavni odbor je dao punu podršku novoformiranoj koalicionoj vlasti u Herceg Novom, koju čine Demokratska partija socijalista i liste građana "Izbor". Glavni odbor je posebno izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima u Herceg Novom, održanim 14. decembra 2014. godine, na kojima je DPS ostvarila pobjedu i uvećala povjerenje koje joj građani ukazuju čime je, nakon 14 godina, ponovo u mogućnosti da upravlja javnim poslovima ove opštine", zaključuje se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: