Kriju ko se krio u zgradi Opštine

"Ćutanje bivših čelnika i administracije Prijestonice ne doprinosi tim naporima i direktno podrivaju povjerenje javnosti u policiju"
95 pregleda 1 komentar(a)
Opština Cetinje, Foto: Cetinje.me
Opština Cetinje, Foto: Cetinje.me
Ažurirano: 26.01.2018. 16:44h

Savjet za građansku kotrolu policije tražio je od Uprave policije da (UP) utvrdi identitet lica koja su tokom izbornog dana na Cetinju sa kapuljačama na glavama izlaze iz Skupštine prijestonice kao i razlog njihovog boravka u zgradi, kao i o aktivnostima SAJ-a tokom izbornog dana, a iz Prijestonice nisu dobili odgovor ko su lica sa snimka.

“Ćutanje bivših čelnika i administracije Prijestonice ne doprinosi tim naporima i direktno podrivaju povjerenje javnosti u policiju. Neprihvatljivo je da UP odnosno Odjeljenje bezbjednosti Cetinje, usljed ćutanja Prijestonice, nije preduzela sve druge neophodne radnje kako bi se pristupilo identifikaciji osoba koje su registrovane na snimku RTCG”, navodi se u zaključcima sa sjednice Savjeta koji je od UP zatražio detaljnu informaciju o razlozima upućivanja i konkretnim aktivnostima službenika SAJ-a u izbornoj noći.

Direktor UP Slavko Stojanović im je odgovorio da se SAJ nalazio u gradskom području “ali da nijesu preduzimali mjere i radnje prema bilo kome”.

Bonus video: