Krivokapić: Nastavljamo jasan put nužnih promjena

Predsjednik rožajskog odbora i poslanik Izet Bralić je naveo da je hajka koja je protiv SDP-a pokrenuta posljednih mjeseci uzrokovana nepristankom te partije da “budvanski” model razvoja bude primijenjen u cijeloj Crnoj Gori
8 komentar(a)
SDP, Rožaje, Foto: SDP
SDP, Rožaje, Foto: SDP
Ažurirano: 20.03.2016. 16:16h

Socijaldemokratska partija (SDP), uz sve veću podršku, stabilno nastavlja svoj jasan put nužnih promjena, rekao je danas predsjednik stranke Ranko Krivokapić. On je prisustvovao sjednici rožajskog odbora SDP-a na kojoj je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji i očekivanjima sve većeg broja građana od te partije. Krivokapić je kazao da SDP nastavlja svoj jasan put nužnih promjena. "One su oslikane u ciljevima stabilnog evroatlantskog kursa, vladavine prava i onog što je za SDP najvažnije - pravda i pristojan posao za sve građane", naglasio je on. Generalni sekretar Ramo Bralić je istakao da je parlamentarni dijalog bio usmjeren na ona pitanja koja su bila najspornija za izborni proces i da je njihovo rješavanje uslov za fer i poštene izbore.

Predsjednik rožajskog odbora i poslanik Izet Bralić je naveo da je hajka koja je protiv SDP-a pokrenuta posljednih mjeseci uzrokovana nepristankom te partije da “budvanski” model razvoja bude primijenjen u cijeloj Crnoj Gori. Na sjednici, kako je saopšteno, je ocijenjeno da SDP u Rožajama ostaje dosljedna svojoj posvećenosti građanima i njihovom interesu. Sjednici su prisustvovali i potpredsjednici SDP-a Raško Konjević i Almir Rebronja.

Bonus video: