Krivokapić o aferi Telekom: Prvo da vidim dokument

"Uz svo povjerenje u medijie volim da vidim dokument prije nego što se prema njemu odredim"
42 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2014. 19:49h

Predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić nije želio da komentariše navode američke Komisije za hartije od vrijednosti i berzu da je Ana Kolarević primila mito u ime svog brata Mila Đukanovića tokom privatizacije Telekoma, navodeći da nije vidio dokumente u kojima se to navodi.

"Uz svo povjerenje u medije volim da vidim dokument prije nego što se prema njemu odredim. Ne mogu se odrediti prema dokumentu koji nisam ni vidio, a i da sam ga vidio sačekaću da ti dokumenti budu dostupni, a još uvjek nisu", kazao je Krivokapić.

Komentarišući zahtjev Vlade SAD da Crna Gora istraži korupciju u privatizaciji Telekoma, Krivokapić je rekao da preporuke Vašingtona doživio kao partnersku i prijateljsku saradnju na očuvanju vrijednosti koje Crna Gora i SAD zajedno brane.

On je kazao da se parlament neće baviti pitanjem Telekoma, jer je kroz parlamentarnu istragu odradio svoj dio posla i pokrenuo organe da rade na tome.

"Shvatio sam tužilaštvo vrlo precizno. Slučaj nije zatvoren, svi dokazi još nijesu dostavljeni i radi se na slučaju. To je ono što parlament hoće da vidi. kada budu svi dokazi opred njima da daju i svoj konačan odgvoor. Ovo nije konačan odgovor tužilaštva a to su sami saopštili", kazao je on.

Galerija

Bonus video: