Krivokapić: SDP je garant promjena i slobodne Crne Gore

“Mi znamo da vodimo i gradimo Crnu Goru i stvorićemo poštenu Crnu Goru”, kazao je Krivokapić
43 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Kotor, Foto: SDP
Ranko Krivokapić, Kotor, Foto: SDP
Ažurirano: 05.10.2016. 19:48h

Lider SDP-a Ranko Krivokapić kazao je da se ta stranka borila da služi narodu, a ne da mu naređuje. On je na promotivnom skupu SDP-a u Kotoru rekao da će taj grad i državu vratiti u stabilne ruke.

“Vratili smo okvir državi, ali sad joj moramo vratiti sadržinu. Mi smo se borili da budemo oni koji služe narodu, a ne koji mu naređuju. SDP je garant promjena i slobodne Crne Gore. Ova država se mora vratiti građanima i za takvu državu smo se borili devedesetih sa Antom Markovićem”, rekao je Krivokapić.

On je rekao da je Kotor bio mjera sasvijetom i u Titovoj Jugoslaviji, navodeći da je taj grad stvorio najmoderniju indistriju u regiji samo sedam godina poslije zemljotresa. Krivokapić je rekao da dolazi vrijeme reda i pravde.

“Mi znamo da vodimo i gradimo Crnu Goru i stvorićemo poštenu Crnu Goru. Ustaće Kotor i kao 1941. i kao poslije zemljotresa i dolazi kraj onima koji su zloupotrijebili volju svog naroda”, kazao je Krivokapić.

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović istakla je da je ta partija “donijela slobodu državi” i dovela je do ulaska u EU i NATO. Ona je istakla da će SDP oko sebe u novoj Vladi okupiti one građanske snage koje će viditi državu na pravi način.

Nosilac liste za lokalne izbore u Kotoru dr Ivan Ilić istakao je da se može napraviti dosta za unaprijeđenje infrastrukture, uvođenje odgovornosti svih službenika i zaštiti bogatog kulturnog i istorijskog naslijeđa. Predsjednik kotorskog odbora SDP-a Branko Nedović poručio je da ta stranka neće dozvoliti prodaju Luke Kotor.

Bonus video: