Krivokapić: U CG postoji značajan stepen nepovjerenja u izborni proces

Kako se navodi on je dodao da je sprovođenje demokratskog izbornog procesa najbolji način da se dođe do pune političke stabilnosti koja će garantovati i da integracioni procesi Crne Gore budu nastavljeni
15 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Sdp.co.me
Ranko Krivokapić, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 26.09.2016. 20:36h

Predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić sastao se danas sa novoimenovanim šefom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivom Oravom, navodi se u saopštenju.

Krivokapić je istakao da u Crnoj Gori postoji značajan stepen nepovjerenja u izborni proces zbog čega je kroz parlamentarni dijalog bilo neophodno formirati prelaznu vladu. On je naveo da to nepovjerenje najbolje ilustruju pravosudno dokazane, ali i međunarodno konstatovane izborne neregularnosti koje su u poslednjem periodu učinjene od strane DPS-a.

Kako se navodi on je dodao da je sprovođenje demokratskog izbornog procesa najbolji način da se dođe do pune političke stabilnosti koja će garantovati i da integracioni procesi Crne Gore budu nastavljeni.

Krivokapić je istakao važnu ulogu Delegacije EU u CG u pružanju podrške Crnoj Gori u procesu pridruživanja.

Šef delegacije Evropske unije Avio Orav iskazao je otvorenost za buduću saradnju koja predstoji Crnoj Gori u daljem procesu integracija ka Evropskoj uniji.

Bonus video: