Krvavac: Birači ne treba da vegetiraju i rade za pozicioniranje vječitih gubitnika

"Ne borim se za pozicije i nemam žeđ kao vi za funkcijamaa što su časni članovi OO DNP-a već prepoznali. Ja se ne vodim ličnim ambicijama, već željama glasača Demokratskog fronta koji žele promjene vlasti u zarobljenim Pljevljima"
155 pregleda 5 komentar(a)
Bojan Krvavac, Foto: Privatna arhiva
Bojan Krvavac, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.04.2017. 16:15h

Bojan Krvavac, dojučerašnji odbornik Demokratskog fronta u Skupštini opštine Pljevlja, reagovo je na današnje saopštenje predsjednika Opštinskog odbora Demokratske narodne partije Vladislava Bojovića.

Bojović je pozvao Krvavca da vrati odbornički mandat, nakon što je juče zajedno sa odbornikom Nove Nikolom Rovčaninom naspustio Demokratski front.

“Ne želim da izlazim iz zone politike i odgovaram na te čaršijske priče, gubitničke konstrukcije i teorije zavjere. Kao opozicionar ja i moji saborci sarađujemo sa svim opozicionim činiocima u Crnoj Gori vrlo otvoreno i javno. Mi se ne krijemo po kuloarima, kako ste činili vi kada ste razbijali SNP. To što vi imate nedostatak opozicionog koalicionog kapaciteta, to je vaš problem. Što se tiče odborničkog mandata djeluje krajnje licemjerno da vi govorite na tu temu, imajući u vidu kako ste postupili sa mandatom SNP-a. Ne borim se za pozicije i nemam žeđ kao vi za funkcijamaa što su časni članovi OO DNP-a već prepoznali. Ja se ne vodim ličnim ambicijama, već željama glasača Demokratskog fronta koji žele promjene vlasti u zarobljenim Pljevljima. Do tih promjena sigurno neće doći sada već izvjesnim personalnim rješenjima u Demokratskom frontu.I sami se gospodine Bojoviću grčevito borite protiv toga i sada kada je svaka šansa za pozitivnim pomakom izgubljena, ne optužujte svoje dojučerašnje kolege za unutarstranačke poraze. Ako imate hrabrosti napadnite one koji su uzrok problema”, ističe Krvavac u reagovanju.

On kaže da je sasvim prirodna reakcija dijela biračkog tijela nakon što Demokratski front u Pljevljima nije bio sposoban da prepozna želje glasača.

“Birači i funkcioneri su prinuđeni da traže novi politički prostor, a ne da vegetiraju i rade za pozicioniranje vječitih gubitnika. Sasvim je normalno i očekivano da ću ubuduće djelovati iz drugog političkog prostora, naravno opozicionog. Svoje lične frustracije pokušajte da iskalite na dugom mjestu, jer nisam vam ja kriv što ste pušteni niz vodu, odnosno niz poslaniču listu. Gospodine Bojoviću, meni politika nije sve u životu i ne može me natjerati da udaram na prijatelje. Želim vam svu sreću i uspjeh. Borite se sa uzrokom a ne sa posledicama”, napisao je Krvavac u reagovanju.

Bonus video: