Krvavac: Režim ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio vlast u Kotoru i Budvi

"Ovim putem bih htio upitati predstavnike režima zašto nisu ažurni sa izvršenjem naloga Upravne inspekcije kada su Pljevlja u pitanju, u kojima se evo treća godina od održavanja izbora nije uspjela konstituisati lokalna vlast"
92 pregleda 5 komentar(a)
Bojan Krvavac, Foto: Demokrate
Bojan Krvavac, Foto: Demokrate
Ažurirano: 21.07.2017. 19:11h

Funkcioner Demokrata i odbornik u SO Pljevlja Bojan Krvavac kazao je se aktuelni režim ne može omiriti sa činjenicom da je izgubio vlast u Budvi i Kotoru poslije skoro deceniju "otimačine i pljačke."

"Vidimo da se ovih dana vrši neviđeni pritisak na lokalnu opozicionu vlast u Kotoru i Budvi. Očigledno je da se aktuelni režim nikako ne može pomiriti sa činjenicom da je izgubio te dvije opštine posle skoro deceniju otimačine i pljačke. Djeluje kao uvreda zdravog razuma, da partija koja je 30 godina simbol nepotizma, partijskog i rođačkog zapošljavanja, korupcije na svim nivoima, optužuje opozicione vlasti u Kotoru i Budvi. Ovim putem bih htio upitati predstavnike režima zašto nisu ažurni sa izvršenjem naloga Upravne inspekcije kada su Pljevlja u pitanju, u kojima se evo treća godina od održavanja izbora nije uspjela konstituisati lokalna vlast. Zloupotreba instituta v.d. stanja u opštini Pljevlja je dostigla neke nove oblike, nepoznate stručnoj javnosti. Sistemom proste rotacije aktuelni presjednik opštine Pljevlja , pokušava da zadrži na najvažnijim funkcijama u Opštini lica koja su pravosnažno osuđena u aferi "Snimak", iako je nalogom Upravne inspekcije striktno naređeno da se razriješe dužnosti", kazao je Krvavac.

On je kazao da za razliku od Pljevalja, u ovim opštinama su otklonili nepravilnosti i ukazali na nezakonitosti u postupanju Inspekcije.

"Pitam vas, zašto Upravna inspekcija nije bila ažurna kada je prošle godine dobila 400 zahtjeva za vršenje inspekcijskog nadzora na koje nije odgovorila? Hoće li upravna inspekcija u Glavnom gradu ispitati kako su v.d. stanja u trajanju od tri godine?To su ti dupli aršini DPS-a, zahvaljujući kojima pokušavaju da uruše sve što je časno i čisto u Crnoj Gori", zaključio je Krvavac.

Bonus video: