Lekić: Ako Podgoričani izaberu gradonačelnika od kog će da se stide...

On je ponovio da neće komentarisati nosioca liste DPS-a Slavoljuba Stijepovića dok on ne kaže nešto vrijendo komentarisanja
301 komentar(a)
Građanski klub tribina, Foto: Zoran Đurić
Građanski klub tribina, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.05.2014. 20:43h

Lider DF-a i nosilac liste za izbore u Podgorici Miodrag Lekić kazao je da ukoliko Podgoričani izaberu gradonačelnika od kojeg poslije treba da se stide, nešto nije u redu ali da on ne očekuje takav scenario.

Lekić je na tribini “Podgorica, konačno sa vizijom” koju je organzovao Građanski klub DF-a kazao da će DF, ukoliko pobijedi na izborima pokazati kontrast između Vlade i lokalne vlasti u Glavnom gradu tako što će jednostavno poštovati zakone.

On je ponovio da neće komentarisati nosioca liste DPS-a Slavoljuba Stijepovića dok on ne kaže nešto vrijendo komentarisanja i da se to u međuvremenu nije desilo.

“Ako Podgoričani izaberu gradonačelnika od kog poslije treba da se stide, onda nešto nije u redu, ali ja ne vjerujem u taj scenario” rekao je Lekić.

Kniževnik Balša Brković kazao je da je promjena vlasti neophodna za bilo šta, pa i viziju. On je kazao da svaka vlast a “naročito dripačka” sanja podanike bez sjećanja.

“Onda Milo Đukanović može biti Crnogorac, ovaj demokrata, a onaj neće biti ideolog rata za mir” rekao je Brković. Lekić je rekao da DPS u kampanji radi na tome da se ništa ne zna.

“Da svi krademo i ne krademo, pa se snađite” zaključio je lider DF-a.

Bonus video: