Lekić: Vlast afirmiše tržište, a glavne ugovore sklapa u kafićima

On je na završnoj konvenciji u Nikšiću rekao da su program Fronta radili stručnjaci, ali da će on biti unaprijeđen ako bude trebalo
100 pregleda 36 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2012. 21:00h

Lider demokratskog fronta (DF) Miodrag Lekić nazvao je program vladajuće koalicije “podgrijanom čorbom” koja ne nudi ništa novo. On je na završnoj konvenciji u Nikšiću rekao da su program Fronta radili stručnjaci, ali da će on biti unaprijeđen ako bude trebalo.

“Pogledao sam program vladajuće partije. On liči na jednu ’čorbu’ koja je podgrijana. Tamo se afirmiše tržište, a u kafićima se sklapaju glavni ekonomski ugovori države.

Afirmiše se neoliberalna ekonomija dok se njegovi osnivači nalaze na budžetu, a građanima nude tržišnu utakmicu“, kazao je Lekić, dok je Goran Danilović poručio da na izborima u nedjelju garantuje smjenu vlasti.

“Ne moraš da brineš (Đukanoviću) šta ćeš da radiš nakon 14. oktobra. Obećavamo da ćemo te prvi put zaposliti onako kako zaslužuješ“.

Komentarišući izbornu kampanju vlasti Milan Knežević je kazao da “ u rikverc koaliciji vlada panika“, i da se pričaju bajke po Crnoj Gori.

„Miomir Mugoša da će uhapsiti one koji su opljačkali Crnu Goru, Igor Lukšić sa ’nesanicom’ čeka poziv Darka Šarića, dok Filip Vujanović nudi Đukanoviću mjesto predsjednika države ili Vlade a boga moli da to ne prihvati“.

Vučinić: Đukanović obećava 40.000, a nezaposlenih je 12 hiljada manje

Janko Vučinić je kazao da će Crna Gora biti jedina zemlja u regionu koja će morati da uvozi nezaposlene jer vlast obećava 40.000 radnih mjesta iako se na Zavodu za zapošljavanje nalazi 28.000 ljudi.

Predrag Bulatović rekao je da Đukanović moli za još vlasti i državne sile kako bi spžio do kraja Crnu Goru, dok je Nebojša Medojević poručio Nikšićanima da ovoga puta ne moraju da idu na Žutu gredu da bi srušili vlast već da je dovoljno da u nedjelju zaokruže Demokratski front koji će stvoriti takvu državu da će se ljudi svađati da dobiju crnogorsko državljanstvo.

Galerija

Bonus video: