Lompar nosilac liste SD-a na izborima u Kotoru

Iz SD-a je saopšteno da je nakon donošenja odluke, nosilac liste Andrija Lompar kazao da će Socijaldemokrate u Kotoru, na osnovama dosljedne politike, voditi modernu kampanju sa jasnim i nedvosmislenim porukama
171 pregleda 23 komentar(a)
Andrija Lompar, Foto: Socijaldemokrate
Andrija Lompar, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 13.09.2016. 09:09h

Opštinski odbor Socijaldemokrata Kotora je na sinoć održanom sastanku jednoglasno donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim izborima, a za nosioca liste SD-a u Kotoru izabrao predsjednika odbora prof. dr Andriju Lompara, saopšteno je iz ove aprtije.

"Listu Socijaldemokrata čine najugledniji Kotorani i Kotoranke, sa 42 posto zastupljenosti mladih i 39 posto zastupljenosti žena, a predizborni program za razvoj grada Kotora dominantno je utemeljen na zalaganju SD-a za uređeniji, bezbjedniji, ekonomski razvijeniji grad sa većom perspektivom za mlade", saopšteno je iz SD-a

Iz SD-a je saopšteno da je nakon donošenja odluke, nosilac liste Andrija Lompar kazao da će Socijaldemokrate u Kotoru, na osnovama dosljedne politike, voditi modernu kampanju sa jasnim i nedvosmislenim porukama.

"Predizborni program baziraće se na mjerama i aktivnostima koje, kao dio buduće vlasti, planiramo sprovesti u naredne četiri godine. Socijaldemokrate Kotora će programom odgovoriti i na razvojna pitanja grada i ponuditi održiva rješenja, insistirajući na ravnomjernom razvoju, što uključuje posebno potrebe stanovništva iz prigradskih naselja, razvoj infrastrukture i rješavanje saobraćajnih problema. Sastanku je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, član Predsjedništva Žarko Radulović, kao i koordinator za južnu regiju Danilo Orlandić", kazali su iz SD-a.

Bonus video: