Lompar: Odličan rezultat SD-a u Tivtu dobra uvertira za izbore u Kotoru

“Još jednom se pokazuje očiglednim da je za stabilnost i progres u razvoju svih lokalnih samouprava u Crnoj Gori, neophodna participacija u lokalnoj vlasti Socijaldemokrata Crne Gore"
9 komentar(a)
Andrija Lompar, Foto: Socijaldemokrate
Andrija Lompar, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 14.04.2016. 11:07h

Predsjednik Socijaldemokrata Kotora Andrija Lompar apelovao je na sve političke činioce u Kotoru da sačuvaju ozbiljnost i odgovornost prema sugrađanima, i da bez obzira na podignute političke tenzije zbog približavanja lokalnih izbora, održe zavidan nivo političke kulture po kojem je Kotor prepoznat, saopšteno je iz Socijaldemokrate.

“Socijaldemokrate Kotora iskazuju nezadovoljstvo odnosom političkih subjekata prema Kotoru, koji umjesto da se bave adekvatnom pripremom za turističku sezonu i promovisanjem svih vrijednosti Kotora, dragocjeno vrijeme i strpljenje građana troše na jalova politička prepucavanja, od kojih Kotorani nemaju nikakve koristi.”, saopštio je Lompar.

Iz ovog lokalnog odbora Socijaldemokrata apeluju na razum svih političkih subjekata koji participiraju u lokalnom parlamentu.

“Još jednom se pokazuje očiglednim da je za stabilnost i progres u razvoju svih lokalnih samouprava u Crnoj Gori, neophodna participacija u lokalnoj vlasti Socijaldemokrata Crne Gore, što će se i u Kotoru desiti nakon predstojećih lokalnih izbora. Stoga će odličan izborni rezultat koji će Socijaldemokrate izvjesno ostvariti u Tivtu, predstavljati dobar uvod u takođe odličan rezultat koji nas očekuje u Kotoru.”, zaključio je Lompar.

Bonus video: