Lukovac predsjednik Savjeta URA

"Savjetu URA, čija je uloga da doprinese da URA ostvari cilj zbog kojeg je osnovana - sveobuhvatne političke promjene u Crnoj Gori kao uslov za prevazilaženje ekonomsko-socijalne krize i sveukupan razvoj naše zemlje, su se pridružili dr Vanja Brailo, prof. dr Danilo Đurović i ekonomista Danilo Lakić", navodi se u saopštenju URA
153 pregleda 19 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 09.06.2015. 18:01h

Konstitutivna sjednica Savjeta Građanskog pokreta Ujedinjena reformska akcija (URA), koji čine istaknuti intelektualci i dokazani stručnjaci u svojim oblastima, održana je danas. Na sjednici je za predsjednika Savjeta URA izabran Branko Lukovac, nekadašnji koordinator Pokreta za nezavisnost i ministar vanjskih poslova Crne Gore.

"Savjetu URA, čija je uloga da doprinese da URA ostvari cilj zbog kojeg je osnovana - sveobuhvatne političke promjene u Crnoj Gori kao uslov za prevazilaženje ekonomsko-socijalne krize i sveukupan razvoj naše zemlje, su se pridružili dr Vanja Brailo, prof. dr Danilo Đurović i ekonomista Danilo Lakić", navodi se u saopštenju URA.

U Savjetu URA, pored njih, su profesor na PMF-u Miodrag Perović, profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i nekadašnji dekan tog fakulteta u dva mandata Marko Backović, advokat Aleksandar Đurišić, režiser Branko Baletić, profesor na Filozofskom fakultetu UCG Milorad Simunović, profesorica na Pravnom fakultetu Maja Kostić - Mandić, akademski slikar Aldemar Ibrahimović, advokat Velija Murić, general avijacije u penziji Blagoje Grahovac, publicista Ranko Vuković, istoričar Vaselj Camaj, šahovski velemajstor Nebojša Nikčević, građevinski inženjer Šefik Nišić, ekonomista Slobodan Radulović i arhitekta Slobodan Bobo Mitrović.

Bonus video: