Lukšić: Vujanović je jaka kafa i on ima stav

"Cetinje u budućnosti vidim kao grad boljeg života, univerziteta umjetnosti, preduzetništva, kao grad koji će iskoristiti svoje resurse”
144 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2013. 20:25h

Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović kazao je da mu je žao što u proteklih pet godina nijesu učinili više za Cetinje, navodeći da su učinili koliko su mogli.

"38 miliona je za ovih pet godina uloženo u Cetinje. Ovdje je sada Ministarstvo kulture i treba da bude. Mi znamo da se ovdje ne živi dobro i svi mi iz Podgorice i iz Cetinja moramo sve da učinimo da se živi bolje”, kazao je Vujanović na promotivnom skupu.

On je govor počeo rečenicom koju je ponovio na svakoj protekloj tribini: ”Sigurno ćemo pobijediti. Pobijedićemo za bolju Crnu Goru, za bolji život crnogorskih građana”, što su prisutni ispratili gromoglasnim aplauzom.

“Cetinje u budućnosti vidim kao grad boljeg života, univerziteta umjetnosti, preduzetništva, kao grad koji će iskoristiti svoje resurse”, kazao je Vujanović, žaleći što turisti u Cetinje još ne mogu doći žičarom.

Cetinjanima je obratio i šef diplomatije Igor Lukšić koji je kazao da će boriti da se Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija na čijem je čelu preseli na Cetinje.

Govoreći u Vujanovićevom protivkandidatu Miodragu Lekiću, Lukšić je kazao da ga podsjeća na reklamu za “Jacobs” kafu.

“Da biste napravili kafu, treba vam voda, a ona je bez ukusa i mirisa. To je Pozitivna. Ta kombinacija vam daje kafu koja nije jaka. Znači predsjednika bez stava. Vujanović je jaka kafa i on ima stav”, kazao je Lukšić.

Na večerašnjoj tribini govorili su i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović, poslanik Jovan Martinović, koordinatorka za Cetinje Anastazija Miranović, funkcioner Liberalne partije Dragan Ivančević, Mihailo Radonjić ispred mladih DPS-a, kao i sportisti Mirjana Martinović i Igor Marković.

U pauzi između njihovih govora simpatizeri su na videobimu pratili kadrove iz referendumske kampanja i energične Vujanovićeve nastupe, dok se su u pozadini čuli izborni slogani:”Filip Vujanović - pristipačan čovjek i državnik. Čovjek koji nas okuplja”.

Galerija

Bonus video: