Mandić: 2019. godina velikih izazova i promjena

Lider Nove je na tradicionalnom Božićnom koktelu te partije u Beranama rekao da njihovi politički protivnici koji misle da mogu da upravljaju Crnom Gorom tako što će ih vrijeđati i ponižavati, moraju da odustanu od toga
1254 pregleda 3 komentar(a)
Mandić u Beranama danas, Foto: Tufik Softić
Mandić u Beranama danas, Foto: Tufik Softić

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić ocijenio je da će godina pred nama biti godina velikih izazova, kao i godina velikih promjena.

On je na tradicionalnom Božićnom koktelu te partije u Beranama rekao da njihovi politički protivnici koji misle da mogu da upravljaju Crnom Gorom tako što će ih vrijeđati i ponižavati, moraju da odustanu od toga.

“Da odsutanu i da pokušaju da kroz neku formu dogovora uspijemo da postignemo suživot koji će biti potpuno prihvatljiv svima, kako i njima, tako i nama. Ovako više ne ide”, poručio je Mandić.

Prema njegovim riječima mora mnogo toga da se mijenja.

“Ja vjerujem da će ova godina biti godina velikih promjena iz prostog razloga što jer sve što je moglo da se upotrijebi protiv Demokratskog fronta i protiv opozicije upotrijebljeno je. Završili smo godinu u zatvorima, završili smo godinu progonom, a onda su i oni počeli međusobno da se ćeraju”, kazao je lider Nove.

On smatra da se “ta ćerancija neće baš tako lijepo završiti za mnoge”.

“Koliko vidim po prozivkama ovih najnovijih ljudi i tajkuna iz Dekomkratske partije socijalista, mnogo toga će isplivati na površinu i dati nama za pravo sve ono što smo tvrdili prethodnih godina. Pred nama je godina velikog izazova. Vjerujem da ćemo i u drugim opštinama naći snage da uradimo što smo uradili u Beranama, a to je da pružimo ruku jedni drugima i da nastavimo naprijed”, rekao je Mandić.

Božićnom skupu Nove u Beranama prisustovali su lideri i predstavnici opštinskih odbora pokreta za promjene, Socijalističke narodne partije i Demokratske Crne Gore, koji zajedno sa Novom srpskom demokratijom čine lokalnu vlast u ovom sjevernom gradu.

Bonus video: