Mandić: Front trenutno vodi u odnosu na vladajuću koaliciju

Ne obrazlažući na čemu temelji podatke o podršci glasača, Mandić je kazao da je vlast zabrinuta i da se boji snage Fronta
60 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.09.2012. 17:17h

Demokratski front u trenutnoj fazi predizborne kampanje vodi u odnosu na vladajuću koaliciju, izjavio je funkcioner tog opozicionog saveza Andrija Mandić.

Ne obrazlažući na čemu temelji podatke o podršci glasača, Mandić je kazao da je vlast zabrinuta i da se boji snage Fronta.

"Zbog toga se znoje na Žabljaku, kada je temperatura oko 10 stepeni i zato viču jedni na druge. Sukob frakcija u DPS-u poprima zabrinjavajuće stanje. Mi mislimo da vrijeme koje je pred nama treba da upotrijebimo na pravi način“, poručio je Mandić na tribini DF u Tomaševu.

Lider Fronta Miodrag Lekić je kazao da se u tom političkom savezu nalaze stranke i pojedinici koju su predvodili opozicione snage u zemlji, navodeći su u Frontu ljudi koju su prepoznati kao borci za pravdu i slobodu.

On je ocjenio da je u Crnoj Gori politika odavno borba za vlast i privilegije, iako u demokratskim zemljama političari prevashodno rade za dobro društva.

"Najbolji način da se neko ne deformiše na vlasti je kontrolisana vlast. Mi želimo da budemo kontrolisana vlast i da snosimo posljedice rada i naših sposobnosti“, kazao je Lekić.

Lider Fronta je pojasnio da su ekonomska i socijalna pitanja centralne teme političkog programa tog saveza, navodeći da će razvijati spoljnu politiku koja neće služiti zaštiti imuniteta pojedinaca i grupa, već će stvarati ljepšu sliku Crne Gore“, rekao je on.

Bonus video: