Mandić i Đukanović sa Dodikom i sinom Ratka Mladića: Prenijeli pozdrave

Mladić je, kako je saopšteno, poslao "posebne pozdrave Srbima u Crnoj Gori, pozivajući ih da budu jedinstveni i među sobom i sa Srbima u Srpskoj i Srbiji"
342 pregleda 0 komentar(a)
Andrija Mandić, Darko Mladić, Milutin Đukanović, Foto: Nova srpska demokratija
Andrija Mandić, Darko Mladić, Milutin Đukanović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 04.09.2018. 12:11h

Delegacija Nove srpske demokratije (NSD) sastala se u Beogradu sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i sinom bivšeg generala JNA, Vojske RS i haškog osuđenika Ratka Mladića, Darkom Mladićem.

Predsjednik NSD Andrija Mandić i Dodik su zaključili da Srbi iz Crne Gore i njihovi politički predstavnici treba da održavaju stalnu komunikaciju sa političarima iz Republike Srpske, kako bi zajedno unapređivali položaj srpskog naroda u Srpskoj, Crnoj Gori i čitavom regionu.

Mandić je na poziv Dodika prisustvovao svečanom otvaranju „Dana Srpske u Srbiji“ u Beogradu.

Njih dvojica su naglasili da "jedinstvo i sloboda srpskog naroda treba da budu zajednički cilj svim Srbima".

Kako je saopšteno iz NSD, delegacija te partije, u čijem sastavu je pored Mandića, bio i predsjednik Izvršnog odbora Milutin Đukanović, susrela se i sa Darkom Mladićem, sinom Ratka Mladića.

"I pored teške situacije i stalnih međunarodnih pritisaka na porodicu Mladić, on je poslao posebne pozdrave Srbima u Crnoj Gori, pozivajući ih da budu jedinstveni i među sobom i sa Srbima u Srpskoj i Srbiji, jer ovakvo teško stanje nije održivo na duže staze i da moramo izdržati", stoji u saopšenju NSD.

Bonus video: