Mandić: Poništićemo priznanje Kosova i ukinućemo sankcije Rusiji

Predrag Bulatović je upozorio Kolašince da je, kako je rekao, „samo glas DF siguran glas protiv Demokratske partije socijalista"
126 pregleda 362 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2016. 19:28h

„Demokratski front (DF) ima superioran izborni progam, kojim je planirano otvaranje 20.000 radnih mjesta, zacrtana minimalna plata od 350 i minimalna penzija od 200 eura“, poručeno je sa promotivnog skupa DF u Kolašinu.

Kako je kazao funkcioner tog političkog saveza i predjsednik Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić „Vlada DF će pokrenuti velike investicione projekte, gradiće hidroelektrane, putnu infrastrukturu...“

„Mi kao politička organizacija imamo najveći broj stučnjaka koji mogu relaizovati ideje kao da Crna Gora počne da radi. Vi ste istorijska generacija koja će se ponosti činjenicom da smo prvi put u istoriji smijenili vlast demokratskim putem. U spoljnoj politici, koju će voditi Vlada DF, prvo ćemo ispraviti velike nepravde - poništićemo priznanje Kosova i ukinućemo sankcije Rusiji. Vodićemo izbalansiranu međunarodnu politiku“, obećao je Mandić Kolašincima.

Osvrćući se na izjavu premijera Mila Đukanovića u genralnoj skupštini Ujedninjenih nacija da Crna Gora nema problema sa migrantima, član predsjedništva DF i predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) kazao je to nije tačno.

„Imamo problema sa migrantima, jer našu državu napušta mladost koja ne želi da okreće vjetrenjače Blaža Đukanoviću niti da igra na stolovima sinu Duška Markovića. Zatao im i smetaju ovi ljudi u plavim majicama, koji ne žele da budu robovi u prIvatnoj prćiji Đukanovića i obavještavamo ga, pošto je tolika jagma za našim majicma, štampali smo ih još 50. 000 ", kazao je Knežević.

On je saopštio planove DF i za kolašinsku političku scenu. Prema Kneževićevim riječima, poslije 16. oktobra u Kolašinu će, pored predsjednika lokalnog parlemnta, i predsjednik Opštine biti iz tog političkog saveza.

„Manastir Morača i vaša svijetla tradicija zaslužuju ljude, koji će braniti Kolašin i koji neće dozvoliti da se iko igra sa ovim gradom“, rekao je predsjednik DNP.

On je pozvao građane Crne Gore da 27. septembra, kada će biti suđenje Mandiću i Slavenu Radunoviću, dođu u Podgoricu i da, kako je rekao, organizuju suđenje Milu Đukanoviću.

Predrag Bulatović je upozorio Kolašince da je, kako je rekao, „samo glas DF siguran glas protiv Demokratske partije socijalista (DPS)“. On je podsjetio da je DF 27. septembra prošle godine, kada su počeli „pozvao sve koji se zovu opozicija i one koji sebe zovu opozicija u vlasti na proteste“.

„Bio je samo DF i narod sa njim. Pozivali smo i 24. oktobra sve da budu sa nama, kao i 27. januara da otkažu povjerenje Vladi Mila Đukanovića. Pozivali smo ih i da ne uđu u Vladu izbotnog povjerenja. Pozvali smo sve da dođu sve da dođu u našu zajedničku kuću, pod krovom DF. Pod ovim krovom su svi oni koji su sasvim sigurno protiv DPS i lopovske družine Đukanovića“, kazao je Bulatović.

Prema riječima funkcionera DF Koče Pavlovića 16. oktobra pred građanima će biti dilema „Crna Gora koja radi ili Đukanović i njegova lopavska banda, koji je raskupaju, Crna Gora zemlja pravde i zakona ili leglo korupcije, nepravde i mafijaških sačekuša.

„16. oktobra je dan kada će se Crna Gora ujediniti, nakon što pošaljemo u političku penziju DPS i lopovsku bandu Đukanivća. Tada će se Crna Gora, konačno, uvrstiti u red demokratskih država“, kazao je Pavlović.

Galerija

Bonus video: