Mandić: Srbi se ne prodaju za 30 eura, kao drugi

Mandić je ocijenio da je „ključni protivnik srpskog naroda u Crnoj Gori organizovani kriminal“
95 pregleda 0 komentar(a)
NOVA, Foto: Siniša Luković
NOVA, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 01.04.2012. 19:54h

Lider NOVE Andrija Mandić poručio je sa završne tribine te partije pred lokalne izbore u Tivtu, da će NOVA ponovno Crnu Goru učiniti "i srpskom državom".

„Crna Gora je bila srpska država, sada je nažalost antisrpska, ali ćemo je mi ponovno učiniti i srpskom državom. Za to nam treba istorijski sporazum svih nas koji ovdje živimo, prvo nas Srba i naših rodjaka Crnogoraca, ali ne sa ljudima iz vlasti koji su ogrezli u kriminalu, već sa nekompromitovanim ljudima spremnim da grade zajedničku budućnost za sve građane Crne Gore", istako je Mandić.

Ocjenjujući da je „ključni protivnik srpskog naroda u Crnoj Gori organizovani kriminal“ i da „NOVA u Crnoj Gori najbolje čuva vitalne srpske interese“, on je kazao da je ta stranka „na dobrom putu i ovdje u Tivtu i u drugim krajevima gdje ćemo izboriti bitku i biti pobjednici“.

Vi prepoznajete vaše komšije koji loše žive kao što žive i Srbi.

Zamjenik predsednika NOVE Goran Danilović kazao je da se u Tivtu „danas možda mogu vidjeti skupe jahte i bogataši, ali što od toga osim ponekog autograma, imaju obični građani“.

„Nije nekad ovdje bilo ovakvih jahti ni Porto Montenegra, ali su ljudi bili srećniji i jednakiji. Samo učestvovati u životu i posmatrati skup život oko sebe nije ono što treba Tivćanima – mi hoćemo da svi građni ovdje imaju onaj „zlatni prosjek“ – tvrdu porodicu i posao od koga dostojanstveno mogu živjeti", kazao je Danilović dok je nosilac liste NOVE Rato Brajković detaljno predstavio izborni program te partije.

„Sve ovo što vam pominjemo sad, DPS je već obećao prije četiri godine, ali ništa nije do danas završio", istakao je Brajković.

Bonus video: