MANS: Sjetite se Nacionala i Simonovića

“Simonović je za razliku od Damjanovića imao volje i hrabrosti da informiše građane o švercu cigarete”, navodi se u pismu
89 pregleda 7 komentar(a)
Vuksan Simonović, Foto: Arhiva Vijesti
Vuksan Simonović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.06.2012. 06:53h

Predstavnici MANS uručili su juče poslanicima SNP poziv za bojkot parlamenta. Dan nakon što su u stranačkoj centrali ostavili metlu za čišćenje partijskih redova, MANS-a su pojasnili da posjete sjedištu partije i pisma poslanicima nije napad na SNP, već pomoć poštenim poslanicima da se bore za interese građana.

Kritikujući rad Aleksandra Damjanovića (SNP), Vuk Maraš iz MANS-a je podsjetio na Damjanovićevu izjavu 6. novembra 2010. godine kada je kazao da je dobro “što su sačuvali Prvu banku zbog stabilnosti bankarskog sistema, ekonomije, povjerilaca, građana i privrede, koji su u njoj imali račune”.

U pismu kojim se poslanici SNP-a zovu na bojkot parlamenta, podsjeća se na primjer Vuksana Simonovića koji je prije 15 godina vodio prvu parlamentarnu istragu o aferi Nacional.

“Simonović je za razliku od Damjanovića imao volje i hrabrosti da informiše građane o švercu cigarete”, navodi se u pismu.

Bonus video: