Marković u Kotoru: Imamo nedorasle izvođače, ili će ispunjavati obaveze ili ćemo tražiti druge

Na Tviter profilu Vlade je objavljeno i da je Marković razgovarao i sa čelnicima Opštine Kotor o razvojnim i infrastrukturnim projektima vrijednim preko 50 miliona eura koji će kako se navodi doprinijeti razvoju Kotora i Boke Kotorske
9524 pregleda 17 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 14.10.2019. 13:28h

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković kazao je danas da je sa rukovodstvom Opštine Kotor razgovarao i o sportskoj sali i bazenu, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu Vlade Crne Gore.

"Imamo nedorasle izvođače. Ili će ispunjavati obaveze ili ćemo tražiti druge. U svakom slučaju ćemo ta dva kapitalna društvena infrastrukturna objekta završiti", istakao je Marković.

Na Tviter profilu Vlade je objavljeno i da je Marković razgovarao i sa čelnicima Opštine Kotor o razvojnim i infrastrukturnim projektima vrijednim preko 50 miliona eura koji će kako se navodi doprinijeti razvoju Kotora i Boke Kotorske.

"Vlada nastavlja konstruktivan dijalog sa odgovornim lokalnim rukovodstvom Opštine Kotor", kazao je Marković.

On je kazao da Kotor treba svojim razvojnim potencijalom da doprinosi daljem ekonomskom rastu zemlje.

"Vladina ekonomska politika već pokazuje snažne benefite kroz smanjenje nezaposlenosti za 8 opdsto i budžetske prihode koji su ove godine veći za preko 70 miliona eura", kazao je Marković.

Bonus video: