Marović: Borbom za dobijanje lokalnih izbora dobija se bitka za Crnu Goru

Šefkija Murić, predsjednik Opštinskog odbora DPS-a istakao je neophodnost da Rožaje sačuva građansku orijentaciju
27 komentar(a)
Svetozar Marović, posjeta Rožaje, Foto: DPS
Svetozar Marović, posjeta Rožaje, Foto: DPS
Ažurirano: 09.05.2014. 19:45h

Ne može se zaboraviti doprinos koje je Rožaje dalo u obnovi državnosti Crne Gore, naglasio je danas Svetozar Marović, potpredsjednik DPS-a u prepunoj sali Centra za kulturu u Rožajama gdje su se okupili članovi mjesnih odbora ove partije, simpaziteri i građani Rožaja.

"Borbom za dobijanje izbora u svakoj od lokalnih sredina dobija se bitka za Crnu Goru", istakao je Marović, ukazujući na neuporedive prednosti politike DPS-a u odnosu na političku konkurenciju.

Nusret Kalač, nosilac liste "Za evropsko Rožaje – Milo Đukanović" naglasio je da je Rožaje posljednjih godina značajno unaprijeđeno u pogledu rješavanja važnih infrastrukturnih pitanja i najavio realizaciju značajnih projekata koje će značiti unapređivanje života u Rožajama.

Šefkija Murić, predsjednik Opštinskog odbora DPS-a istakao je neophodnost da Rožaje sačuva građansku orijentaciju i da na narednim lokalnim izborima građani treba da podrže DPS.

Marović je tokom današnje posjete Rožajama, razgovarao je o pitanjima vođenja kampanje sa članovima Opštinskog izbornog štaba, posjetio je sjedište Savjeta mladih i Ženske alijanse DPS-a .

Bonus video: