Marović o Mugoši: Svi smo mi prolazni

"Ono što je nesumnjivi kvalitet obavljenog posla Mugoše niko ne može osporiti, ali odluku o tome ko treba za novo vrijeme i nove izazove, može donijeti samo partija”
15 komentar(a)
Miomir Mugoša, Svetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miomir Mugoša, Svetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.01.2014. 22:23h

Potpredsjednik DPS Svetozar Marović kazao je da je, prema internim istraživanjima, ta partija ojačala 2,5 procenta u Podgorici u zadnjih mjesec dana, te da trenutno DPS-u u glavnom gradu podržava 43 odsto biračkog tijela.

Na pitanje da li će Miomir Mugoša biti ponovo kandidat za gradonačelnika, Marović je kazao da je to "čovjek koji će svakako obilježiti dio istorije Podgorice” po promjenama u arhitekturi, estetici i simbolici glavnog grada.

"Svi smo mi prolazni. Ono što je nesumnjivi kvalitet obavljenog posla Mugoše niko ne može osporiti, ali odluku o tome ko treba za novo vrijeme i nove izazove, može donijeti samo partija i to će uskoro učiniti”, kazao je Marović.

Istakao je da DPS "nije prva izgovorila" da će samostalno nastupiti na lokalnim izborima u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju, već da je to uradila SDP.

"SDP naravno nije glupa partija već ozbiljna, inače ne bi bila u koaliciji sa DPS-om. Zašto bi neko izašao iz vlasti, gdje sprovodi svoj program, da bi se udružila sa nekim i došla u poziciju da ne može da ga sprovodi".

Bonus video: