Medojević opet predložen za predsjednika PzP-a

GO je usvojio Predlog novog saziva GO i izmjene i dopune Statuta PzP, kao i neophodne odluke za održavanje 4 izborne Skupštine PzP koja će se održati 06. aprila
88 pregleda 12 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.03.2014. 17:58h

Glavni odbor Pokreta za promjene jednoglasno je prihvatio kandidaturu Nebojše Medojevića za predsjednika partije, saopšteno je iz PzP-a.

Medojević je na današnjoj sjednici predložio da zamjenik predsjednika bude prof. dr Branko Radulović, a kandidati za potpredsjednike su dr Zoran Marsenić, mr Veljko Vasiljević, doc. dr Branka Bošnjak i Koča Pavlović.

GO je usvojio Predlog novog saziva GO i izmjene i dopune Statuta PzP, kao i neophodne odluke za održavanje 4 izborne Skupštine PzP koja će se održati 06. aprila.

Medojević je prezentirao svoj program rada stranke u narednom periodu, sa akcentom na jačanje infrastrukture i unapređenja međunarodnih aktivnosti stranke i snaženju Demokratskog fronta.

"PzP je od osnivanja posvećen srpsko-crnogorskom pomirenju, radikalnim ekonomskim reformama i snažnoj i efikasnoj antimafijaškoj kampanji. PzP je svoje programske ciljeve i sve svoje političke interese i ambicije podredio ostvarivanju cilja najvećeg prioriteta-smjena korumpirane vlasti DPS. Sjajna pobjeda opozicije u Beranama je putokaz DF i PzP da na lokalnim izbroima u 11 opština učinimo sve da spriječimo DPS da kupovinom glasova, pritiscima i ucjenama spriječi dugo očekivane demokratske promjene vlasti u Crnoj Gori", rekao je Medojević.

Bonus video: