Medojević: Ostaćemo i bez poziva za članstvo u NATO i bez ruskih turista

24 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.03.2015. 16:13h

Kontakti koje je crnogorska državna službena mafija ostvarila sa terorističikim organziacijama širom svijeta od FARC i AUK iz Kolumbije, do Islamske države nijesu ostali neregristrovani od američkih bezbjednosnih službi, a posebno od DEA, kazao je pedsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Od ranije je poznata veza između kokainskih kartela i terorističkih organizacija , posebno u poslovima prodaje oružja za kokain, pa je ta operativna linija rada DEA posebno razvijena. Pažljivo se prate putevi novca i finansiranje aktivnosti terorističkih organizacija. Tako su dugogodišnjim operativnim radom uhapšeni posrednici visokog profila koji su u Crnoj Gori ugovarali prodaju oružja FARC, a ovih dana došlo je do hapšenja u Siriji posrednika koji je snadbjevao Islamsku državu naoružanjem i eksplozivom", rekao je Medojević.

Po njegovim riječima zbog ovakavih višelsojnih odnosa crnogorske mafije, koja ima podrsku i zaštitu crnogorskog režima i bezbjednosnih sluzbi, Crna Gora neće dobiti pozivnicu za NATO ni ove godine.

"Zato su besmislena i licemjerna isticanja značaja dobijanja pozivnice za NATO, čelinika DPS, a posebno SDP, a istovremeno dilovanje sa najopasnijim teroristima svijeta koji su od tog rezima dobili status ličnosti od posebnog značaja, kojima se čak i dodjeljuju crnogorska državljanstva i pasoši i kojima se omogućava bezbjedno pranje prljavog novca preko tzv. investicija u Crnoj Gori", tvrdi Medojević.

On zaključuje da zbog takvog kako ističe nepoštenog, dvoličnog i licemjernog odnosa prema obavezama oko NATO, Crna Gora ni ove godine neće dobiti pozivnicu za članstvo, a zbog sankcija Rusiji, kako smatra Medojević ostaćemo bez ruskih turista i njihovih investicija.

"Spoljna politika režima prema SAD i Rusiji može se okarakterisati jendostavno kao "Duplo golo", ističe Medojević.

Bonus video: