Medojević: Provjerite Lajčakov račun

Medojević je oštro kritikovao ponašanje srpskih političara i analitičara koji su govorili o izborima u Crnoj Gori
104 pregleda 86 komentar(a)
Lajčak, Foto: Beta/AP
Lajčak, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.04.2013. 19:45h

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da bi evropska policijska agencija Europol trebalo da provjeri račune dvojice evropskih zvaničnika Jelka Kacina i Miroslava Lajčaka, kao i svakoga koji „podržava mafijaški režim Mila Đukanovića“.

“Europol treba da provjeri račune i uplate za Kacina, Lajčaka i svakog ko podržava mafijaški režim Mila Đukanovića”, kazao je Medojević na svom Tviter nalogu, nakon što Lajčak za RTCG kazao da “nema razumijevanje za vanistitucionalno djelovanje i ne vidi šta to može da riješi”.

Medojević je oštro kritikovao ponašanje srpskih političara i analitičara koji su govorili o izborima u Crnoj Gori tvrdeći da, zbog njihove podrške Đukanoviću, treba da se provjere i njihovi računi. On je naveo da je sin Vesne Pešić, Boris Popović jedan od osnivača čuvenog Instituta za javnu politiku Bebe Popovića, i dodao “Vesna , samo reci cifru”.

“Nemamo problem sa Briselom. Štefan File se susreo sa mnom i tražio krivičnu istragu povodom afere Snimak”, napisao je Medojević.

Bonus video: