Milačić: Svađe prepuštamo drugima, mi ćemo biti sa narodom

"Rad podgoričkog odbora će biti svakodnevan i podrazumijevaće obilazak i formiranje mjesnih odbora Prave Crne Gore u svih 53 mjesne zajednice", kazao je Dajković
1225 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Prava Crna Gora
Sa sastanka, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora, juče održanim sastankom u jednoj od najvećih Mjesnih zajednica, Starom aerodromu, započela je terensku kampanju u Podgorici, kao dio opsežnog terenskog rada na teritoriji cijele države.

Sastankom je predsjedavao lider Prave Crne Gore Marko Milačić koji je tom prilikom istakao:

''Iako smo najmlađa partija u državi već smo se legitimisali na sve važnije teme koje opterećuju naš narod, i to vrlo jasno, precizno i bez kalkulacija. Ipak, pored identitetskih pitanja, snažno ćemo se baviti životnim temama i problemima s kojim se suočavaju građani. Baš zato danas sa Starog aerodroma krećemo u opsežan terenski rad i obilazak svih podgoričkih naselja. Svađe i ratove u opoziciji prepustićemo drugima, a mi ćemo biti sa narodom i bavićemo se rešavanjem konkretnih problema. Mom timu na Starom aerodromu, ali i u cijeloj Podgorici želim srećan rad.“

Predsjednik podgoričke Prave Crne Gore Vladislav Dajković kazao je da im "ne pada na pamet da čekaju izbore i kampanju da bi razgovarali sa građanima".

"Rad podgoričkog odbora će biti svakodnevan i podrazumijevaće obilazak i formiranje mjesnih odbora Prave Crne Gore u svih 53 mjesne zajednice. Naš rad će biti raznovrsan, od štandova, snimanja i prezentovanja problema u naseljima, obilazak porodica, različitih inicijativa i peticija, pa do, najzad, rješenja koja ćemo nuditi“, naveo je Dajković.

Bonus video: