Milačić u Herceg Novom: Referendum o kriminalnoj ili bezbjednoj zemlji

Milačić je kazao da je Crna Gora "na silu ugurana u NATO i da za njega to pitanje nije zatvoreno, nego da tek počinje”
89 pregleda 21 komentar(a)
Marko Milačić, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Marko Milačić, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 03.04.2018. 19:52h

HPredsjednički kandidat Marko Milačić kazao je večeras u Herceg Novom da je saglasan sa Milom Đukanović koji tvrdi da će u ovom izbornom procesu Crna Gora odlučivati na referendumu.

“Riječ je o referendumu, ali na kome biramo između kriminalne zemlje Mila Đukanovića I bezbjedne I sigurne zemlje. To je referendum na kome ćemo odlučivati da li ćemo moći sigurno da sjednemo u kafić na trgu u gradu I da se ne bojimo da će nam neko ubiti dijete”, kazao je Milačić.

”Riječ je o referendumu između vječitih, istrošenih političara, punih političkih mrlja i s druge strane čistih, mladih ljudi sa čistim biografijama i integritetom, sa jasnim stavom o svim velikim pitanjima”, kazao je Milačić i poručio da na izborima 15. aprila građani moraju da odgovore kakvu Crnu Goru hoće.

Milačić je istakao da je u zemlji stvoreno duboko kriminalizovano društvo I da se ne vodi samo borba za ekonomski oporavak, već za “dušu zemlje”, ističući da Prava Crna Gora nudi nešto novo.

“Ono što svjetski moćnici rade našoj ekonomiji , rade i u drugim dijelovima svijeta, ali nigdje kao kod nas ne mijenjau bit i suštinu većinskog pravoslavnog naroda”, kazao je Milačić.

On je ustvrdio i da je Crna Gora, bez referenduma njenih građana, "na silu ugurana u NATO i da za njega to pitanje nije zatvoreno, nego da tek počinje”.

Milačić je istakao da će se zalagati za ekonomski nacionalizam I patriotizam, za dobre investicije ,za investicije iz Rusije, naglasivši da “nije dobro da privreda zemlje počiva na stranim investicijama”.

Poručio je da će se zalagati za najbliže odnose sa Srbijom i Rusijom.

Bonus video: