Milić: I brata bih u zatvor poslao

“Svi će odgovarati za svoje greške. Pa da mi je rođeni brat mora da završi tamo đe mu je mjesto“
110 pregleda 26 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Darko Bulatović
Srđan Milić, Foto: Darko Bulatović
Ažurirano: 06.03.2013. 21:49h

Socijalistička narodna partija (SNP) najavila je na završnoj konvenciji pred izbore u Nikšiću da će “kada dođe na vlast tražiti reviziju poslovanja u opštini”.

“Svi će odgovarati za svoje greške. Pa da mi je rođeni brat mora da završi tamo đe mu je mjesto“, poručio je lider SNP-a Srđan Milić.

Šef nikšićkog odbora Dragutin Bata Raičević, stigaoje i da se našali na račun izjava premijera Mila Đukanovića koji je na skupu u Dragovoj Luci kazao mještanima da se nazire svjetlo na kraju tunela.

„On je poslije 23 godine primijetio svjetlo na kraju tunela, a sam vozio kompoziciju koja se zove Crna Gora isto toliko godina. U tom vozu postoje prvi i drugi razred, mi smo u drugom ,naravno. I on sad traži od Nikšićana da ih provoza još četiri godine do izlaza iz tunela“, kazao je Raičević.

I Veselinka Peković osvrnula se na Đukanoviću.

„Gospodine Đukanoviću, Vi i Vaša partijska družina ste, između ostalog, licemjeri jer čim nešto zaškripi proglašavate nas izdajnicima koji ne vole Crnu Goru. Ali svima nama je sada jasno, poslije svih ovih afera koliko volite Crnu Goru i zašto je volite”, kazala je Peković.

Oštar prema DPS-u, ali ništa manje i prema ostalim opozicionim partijama bio je šef poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović.

„Neko je htio da se nagornjava ko je najjača opoziciona strana u Nikšiću, neko je podnosio paltforme, neko dopune paltformi, 40 dana je trajalo mrcvarenje izborne volje Nikišića i onda se onaj ko to stalno radi sjetio da ukrade tu volju i danas imamo nove izbore. No, dobro je što ih imamo jer je svako mogao da vidi ko je onaj gdje je siguran glas“, kazao je Damjanović.

Bonus video: