Milić poručio Đukanoviću: Što će ti svita kad te narod voli?

“Kažu da DPS voli ovu državu. Ko zaključa onda cetinjsku privredu i okači tablu-Cetinje ne radi? Koji neprijatelji zaključaše i Obod, i Košutu, i Bojanu, i Ribarstvo? Jesmo li mi ili oni?", kazao je Žarko Rakčević
62 pregleda 126 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2016. 20:39h

DPS pokušava da podvali građanima da ako opozicija dođe na vlast da će srušiti državu, poručio je jedan od lidera Velike koalicije „Ključ“ Miodrag Lekić sinoć sa skupa na Cetinju.

„On jednom prostačkom arogancijom, umjesto da polaže račune građanima, podmeće i napada“, kazao je.

Srđan Milić je kazao da im DPS nije konkurencija.

„Kako da nam bude konkurencija neko ko godinu neće da odgovori ko je pušio o trošku države? Kako da nam bude konkurencija neko ko je krao mobilne telefone po Evropi, a onda došao da bude ministar poljoprivrede?“ pitao je Milić.

Imao je i predlog za lidera DPS-a i premijera Mila Đukanovića.

„Ti si 25 godina na vlasti u Crnoj Gori. Što će ti onda ovolika svita da te čuva? Izađi malo da prošetaš ovim ulicama sam. Tebe ovaj narod voli. Što će neko da te čuva ako nikome nijesi ništa nažao uradio“, poručio je.

Žarko Rakčević kazao je da je Crna Gora oduvijek bila ugrožena od DPS-a.

“Kažu da DPS voli ovu državu. Ko zaključa onda cetinjsku privredu i okači tablu-Cetinje ne radi? Koji neprijatelji zaključaše i Obod, i Košutu, i Bojanu, i Ribarstvo? Jesmo li mi ili oni? Ne voli se Crna Gora tako što za četiri godine povećate 40 odsto broj nezaposlenih na 40 hiljada. Ne brani se Crna Gora zatvorenima fabrikama, rasprodajom resursa i neprekidnim zaduživanjem,“ kazao je.

Kandidat za poslanika Filip Adžić poručio je da se priča o patriotizmu DPS-a jasno može vidjeti na primjeru Cetinja.

“Rodljubi su dug Prijestonice uvećali za 20 milona eura, i do socijale doveli na hilajde ljudi,“ rekao je.

Kandidatkinja za poslanicu Tina Raičević zahvalila se Cetinju i Cetinjanima što su iz tog grada “ludih 1990-ih krenule poruke mira, kada su mnogi predvođeni istim ljudima, koji su i danas vlast, potrčali u rat“.

Dritan Abazović poručio je sinoć „lideru DPS-a Milu Đukanoviću da ratni zločini ne zastarijevaju, i da će ga goniti zbog svega što je uradio”.

Građani „ moraju uzeti ključ svojih sudbina u svoje ruke, jer im se više neće pružiti prilika da sami odlučuju o tome,“ kazao je Goran Danilović.

Galerija

Bonus video: