Milić: U SNP-u se ne veselimo problemima opozicije

Lider SNP-a je rekao da SNP nikada više neće dopustiti da Pljevljima vlada DPS ili oni koji pomažu DPS-u
110 pregleda 28 komentar(a)
SNP, Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
SNP, Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 02.04.2014. 20:05h

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić izjavio je u Pljevljima da se niko u toj partiji ne može veseliti problemima koje ovih dana imaju u nekim opozicionim partijama, kao što su to radili „neki kada je SNP prije dvije godine imao problema".

„Mi nismo tu da se mjerimo unutar opozicije mi smo tu da radimo u interesu građana bez obzira na nacionalnu vjersku i političku pripadnost. Ovaj grad je samo jednom poklekuo 2006. godine zbog toga što je nekome bio cilj da ne bude gradonačelnik iz SNP-a. I onda su dali ovaj grad u ruke onome koji je ostavio neizbrisivi trag u finansijama Pljevalja-dvadeset i jedan milion za 4 godine duga “, rekao je Milić na tribini SNP u Pljevljima.

On je rekao da SNP nikada više neće dopustiti da Pljevljima vlada DPS ili oni koji pomažu DPS-u.

„Ne znam i ne želim da ulazim u priče oko izdaja ali znam da je jedna od najvećih izdaja bila poklanjanje četiri mandata konkretno u Podgorici DPS-u ali ja DPS-u poručujem- džabe vam je pobijedićemo i u Podgorici našli smo način kako da vam onemogućimo ta četiri mandata i lista koju vodi Aleksa Bečić će pobijediti“, rekao je Milić.

On je rekao da će se ta partija zalagati za otvaranje novih radnih mjesta „ali ne u lokalnoj upravi i opštinskim preduzećima već kroz dovođenje u Pljevlja strateških investitora.

„Nećemo dozvoliti da Rudnik uglja i TE budu izvoznik para za Podgoricu a Pljevlja da budu žrtva žrtva Crne Gore.I zato me interesuje svako radno mjesto u Crnoj Gori. Briga me koliko je kontrovezno za svako radno mjesto ćemo se boriti. I u parlamentu briga me skim ću da glasam. Hoću da vidim zadovoljne ljude da se ostavmo rovova i svega ostalog“, rekao je Milić, navodeći da su Pljevlja za poslednjih dvadesetak godina izgubila milijardu i osamsto miliona eura.

Milić se zahvalio gradonačalniku Pljevalja Miloju Pupuviću što je svoj časan život posvetio SNP-u, jer mu „niko ne može prigovoriti da je nekoga partijski zapošljavao niti nekome gradio vikendice po Žabljaku“.

On je najvećom glupošću nazvao uvođenje sankcija Rusiji jer je dodajući da je to posledica što Crna Gora ima neozbiljnu vladu koja nema čvrstu ruku.

„Ona ima samo bič za najranjivije kategorije stanovništva, ali nema za kriminalce, one koji se bave korupcijom za mafiju. I zato ne zovem više nikoga ni Ranka Krivokapića da izađe izaći iz vlade ni ove da se ujedine niti bilo šta drugo“, rekao je Milić.

Bonus video: