Miljanić koordinator Građanskog kluba u DF

Lekić je sinoć za TV “Vijesti” kazao da će DF biti ili funkcionalan ili ga neće biti: “Front će biti funkcionalan ili ga neće biti sa mnom. Ovo nije nikome prijetnja"
6 komentar(a)
Zoran Miljanić, Foto: Savo Prelević
Zoran Miljanić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.01.2015. 06:44h

Poslanik Demokratskog fronta F Zoran Miljanić biće koordinator Građanskog kluba Miodraga Lekića koji će nastaviti da funkcioniše u Frontu kao i njegova preostala tri konstituenta, odlučeno je na sinoćnjem sastanku tog kluba.

Miljanić je “Vijestima” rekao da Građanski klub neće biti partija. On je kazao da je sinoć dogovoreno organizaciono širenje Građanskog kluba. U građanskom klubu biće šefica budvanskog DF Lucija Đurašković, noslilac liste DF u Baru Srđan Kalinić, odbornik DF u Podgorici Slaviša Čurović... Izvor “Vijesti” je rekao da će u Građanski klub, osim ličnosti prepoznate kroz DF, biti uključene i neke novi ljudi.

Lekić je sinoć za TV “Vijesti” kazao da će DF biti ili funkcionalan ili ga neće biti: “Front će biti funkcionalan ili ga neće biti sa mnom. Ovo nije nikome prijetnja". Komentarišući izjavu Andrije Mandića da, ukoliko ne dođe do ugovora o prelaznoj vladi, DF ima obavezu da izvede ljude na ulicu, Lekić je kazao da nema tog zaključka DF.

"On je rekao svoj stav. Naša tema je kao jaka inicijativa koja je prihvaćena od opozicije privremena vlada, a o protestima će biti riječi kada za to bude došlo vrijeme", rekao je Lekić.

Lekić: Front će biti funkcionalan ili ga neće biti sa mnom >>>

Bonus video: