Ministarstvo odbrane: Propali protest i neumjesan performans

"Performans jednog od vođa aktuelnih opozicionih protesta na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom 70 godina od osnivanja NATO, samo je još jedan snažan argument ispravnosti svih odluka koje je Crna Gora donijela od obnavljanja nezavisnost"
1154 pregleda 2 komentar(a)
Ministarstvo odbrane, Foto: Arhiva Vijesti
Ministarstvo odbrane, Foto: Arhiva Vijesti

Crna Gora istrajava i istrajavaće na politici odnosa povjerenja i dobrosusjedstva, okrenuta integracijama i stvaranju uslova za bolji i sigurniji život svih njenih građana, čemu Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore daju nesebičan doprinos, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Oni su reagovali povodom performansa predsjednika Prave Crne Gore, Marka Milačića, koji je zapalio zastavu NATO saveza na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

"Danas smo bili svjedoci još jednog propalog protesta i neumjesnog performansa onih koji pokušavaju zadnjih godina Crnu Goru vratiti u balkansko blato sukoba i zaostajanje za savremenim demokratskim i naprednim svijetom. Performans jednog od vođa aktuelnih opozicionih protesta na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom 70 godina od osnivanja NATO, samo je još jedan snažan argument ispravnosti svih odluka koje je Crna Gora donijela od obnavljanja nezavisnosti. Jedna od tih odluka svakako je članstvo Crne Gore u Alijansi", navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Dodaju da pokušaji da Crna Gora "odustane od svojih nacionalnih interesa i bude igračka u rukama nacionalističkih i retrogradnih ideja, danas su po ko zna koji put doživjeli fijasko".

Bonus video: