Miranović: Anđušić je megafon šefova organizovanih kriminalnih grupa

Miranović naglašava da u parlamentu više nemamo različitost mišljenja, debate, razmjenu argumenata," ali zato imamo fingirana pitanja, namještene diskusije i bespogovornu poslušnost poslanika"
172 pregleda 6 komentar(a)
Lazar Miranović, Foto: URA
Lazar Miranović, Foto: URA
Ažurirano: 18.09.2017. 16:16h

DPS pokušava da uradi ono što radi već godinama, a to je da perfidno i manipulatorski zamjenjuje teze, saopštio je član Foruma mladih Građanskog pokreta URA - Lazar Miranović.

“Pokušavaju da sebe predstave legitimnim iako znaju da su oni sinđelićevi poslanici dok je svaki opozicioni mandat čist kao suza. Funkcija i važnost institucije kakva je Skupština je potpuno unižena ponašanjem poslanika DPS-a jer strogo i ponizno slušaju sve što im se iz Vlade servira. U tom parlamentu se ne čuje glas naroda, već glas šefova organizovanih kriminalnih grupa i ostalih nusproizvoda DPS tranzicije”, ističe Miranović u reagovanju na saopštenje poslanika DPS-a Mihaila Anđušića.

On naglašava da u parlamentu više nemamo različitost mišljenja, debate, razmjenu argumenata," ali zato imamo fingirana pitanja, namještene diskusije i bespogovornu poslušnost poslanika".

"U tom smislu Anđušić tragikomično sluša ono što mu se kaže, možda i potpisuje ono što mu se napiše a sve sa ciljem da imitira šefa DPS-a i barem na trenutak bude sultan umjesto sultana. Anđušiću iz Građanskog pokreta URA poručujemo da počne da razmišlja i shvati da nijedan član Građanskog pokreta URA nije za povratak u nelegitimni, krnji parlament i da to svakodnevno čujemo na terenu. Za razliku od vas, i vaših odnarođenih šefova koje čuva po nekoliko tjelohranitelja i koji ne smiju da izađu na ulicu i čuju glas naroda, mi to činimo svakodnevno, i to je naša najveća prednost”, naglasio je Miranović.

Miranović je zaključio “da u narednom periodu iz Građanskog pokreta URA očekuju smislenija i analitičnija saopštenja DPS-a, uprkos tome što im je idejni tvorac partije na prinudnom odmoru u Srbiji”.

Bonus video: