Mirzazadeh: Crnogorski predstavnik da prati izbore u Azerbejdžanu

Kako je saopšteno iz parlamenta, predsjednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Vuković danas je razgovarao sa Mirzazadehom
1 komentar(a)
Miodrag Vuković, Sejran Mirzazadeh, Foto: Skupstina.me
Miodrag Vuković, Sejran Mirzazadeh, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 29.09.2015. 16:14h

Skupština Crne Gore treba da odredi svog predstavnika za posmatranje parlamentarnih izbora u Azerbejdžanu, koji su zakazani za 1. novembar, ocijenio je savjetnik u diplomatskoj misiji Azerbejdžana Seyrana Mirzazadeha.

Kako je saopšteno iz parlamenta, predsjednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Vuković danas je razgovarao sa Mirzazadehom.

„Mirzazadah je upoznao Vukovića o održavanju parlamentarnih izbora u Azerbejdžanu, koji su zakazani za 1. novembar i izrazio želju da Skupština Crne Gore odredi svog predstavnika koji bi u ulozi posmatrača pratio izbore“, navodi se u saopštenju.

Vuković je, kako je saopšteno, rekao da između dvije države postoji uzajamno prijateljstvo i razumijevanje, kao i da se,odnosi ogledaju u redovnom političkom dijalogu, kao i intenzivnim kontaktima i sadržajnom saradnjom, posebno u oblastima ekonomije, turizma i kulture.

Sagovornici su zaključili da dosadašnji odnosi dvije države predstavljaju dobru osnovu za dalje unapređenje saradnje na svim nivoima.

Bonus video: