Mladi dali podršku listi "DPS - Evropski Tivat"

Mladi su razgovarali sa funkcionerima Demokratske partije socijalista i tom prilikom dogovorili zajedničke aktivnosti u predstavljanju predizbornog programa liste „Za evropski Tivat“ svojim sugrađanima
0 komentar(a)
MLadi DPS, Foto: Dps
MLadi DPS, Foto: Dps
Ažurirano: 24.03.2016. 20:52h

Preko 100 mladih okupilo se večeras na sastanku Savjeta mladih DPS u Tivtu, na kom su dali punu podršku listi "DPS - Evropski Tivat" Demokratske partije socijalista za predstojeće lokalne izbore, navodi se u saopštenju te partije.

Sastanku su, pored mladih članova, aktivista i simpatizera prisustvovali politički direktor DPS Tarzan Milošević, predsjednik Opštinskog odbora DPS Tivat Siniša Kusovac, članovi Izvršnog odbora DPS Crne Gore Goran Jevrić i Bojan Đakonović, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić i nosilac liste "DPS - Evropski Tivat" Snežana Matijević.

Mladi su razgovarali sa funkcionerima Demokratske partije socijalista i tom prilikom dogovorili zajedničke aktivnosti u predstavljanju predizbornog programa liste "DPS - Evropski Tivat" svojim sugrađanima.

"Mladi Tivćani su iskazali spremnost da daju što veći doprinos u zadobijanju povjerenja birača i da se, kroz borbu za podršku svakog birača, ostvari najuspješniji rezultat Demokratske partije socijalista u Tivtu. Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo učešćem mladih u izbornom procesu u Tivtu, a oni su izrazili nadu da će u narednom periodu Tivat nastaviti da se razvija kao što je to bilo prethodnih godina i da će mladi Tivćani imati priliku da u svom gradu iskoriste svoje pune potencijale i daju doprinos daljem razvoju grada", navodi se u saopštenju DPS.

Bonus video: