Muhović: Dok DPS pobjeđuje Petnjica gubi, zbog njih građani napuštaju zemlju

"Poštovani bošnjački narode Bihora i dijaspore, obilježite ovaj dan i pogledajte koliko nas je manje danas i pomnožite taj broj sa dva, jer će sadašnja DPS-ovska vlast do narednog dana opštine udvostručiti broj onih koji će da napuste Petnjicu", naveo je Muhović
5933 pregleda 17 komentar(a)
Adnan Muhović, Foto: Savo Prelević
Adnan Muhović, Foto: Savo Prelević

Dok Demokratska partija socijalista (DPS) bude pobjeđivala Petnjica će gubiti, ocijenio je predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Petnjica Adnan Muhović.

Smatra i da će se zahvaljujući vlasti na čelu sa DPS-om naredne godine u ovo vrijeme "udvostručiti broj onih koji će da napuste Petnjicu".

On je čestitajući građanima Petnjice 4. avgust, Dan opštine, naveo da je "Petnjica danas poluprazna i odlazak stanovništva je poprimio formu migracionih procesa koji po ustaljenoj matrici aktuelne vlasti prijete da dovedu u pitanje opstanak našeg naroda na ovom prostoru".

"Država i Vlada dobrim dijelom pomažu kada je u pitanju infrastruktura, naročito putna i u tom smislu se zahvaljujemo ministarstvu saobraćaja. Međutim, lokalna uprava nije u stanju da otvori jedno jedino radno mjesto u realnom sektoru, te i za ovaj dan opštine vjerovatno će DPS ponudit Bihorcima šta drugo nego "šareniku jabuku" i još ponešto iz folklora, jer su ionako ovaj kraj pretvorili u igre koje liče na onu "hljeba i igara". Poštovani bošnjački narode Bihora i dijaspore, obilježite ovaj dan i pogledajte koliko nas je manje danas i pomnožite taj broj sa dva, jer će sadašnja DPS-ovska vlast do narednog dana opštine udvostručiti broj onih koji će da napuste Petnjicu", naveo je Muhović.

Dodao je da je vraćanje statusa opštine Petnjici pobjeda i da isto treba da bude i bolji životni standard

"Međutim, dok DPS bude pobjedjivao Petnjica će gubiti. Zato neki naredni dan opštine proslavimo bez te družine. Sretno", naveo je u saopštenju Muhović.

Bonus video: