Nenezić: Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet

„DPS zahvaljuje svim građanima koji su podržali pravi put Tivta. Rezultati izbora nas obavezuju da još posvećenije radimo za budućnost jedne od najperspektivnijih opština, ali i uvjeravaju da Tivćani dijele naše ciljeve i prepoznaju riješenost da na njima istrajemo“, naveo je Nenezić
77 pregleda 18 komentar(a)
DPS slavlje Tivat, Foto: Siniša Luković
DPS slavlje Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.04.2016. 15:30h

Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, ocijenio je koordinator za Tivat u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS), Predrag Nenezić.

DPS je na jučerašnjim lokalnim izborima u Tivtu, prema preliminarnim rezultatima, osvojila 17 mandata u SO Tivat, koja broji 32 odbornika.

„DPS zahvaljuje svim građanima koji su podržali pravi put Tivta. Rezultati izbora nas obavezuju da još posvećenije radimo za budućnost jedne od najperspektivnijih opština, ali i uvjeravaju da Tivćani dijele naše ciljeve i prepoznaju riješenost da na njima istrajemo“, naveo je Nenezić.

Kako je rekao, zadovoljstvo im je da je njihovo zalaganje za evropske vrijednosti i evroatlantske integracije naišlo na gotovo apsolutan sluh u Tivtu, gradu koji je oličenje crnogorske multikulturalnosti i multietničnosti.

„Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i sigurni smo da predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, u čijoj budućnosti više neće biti mjesta za pozive na bojkot i retrogradne političke koncepte, koji bi odlučivali o životima građana umjesto njih samih“, ocijenio je Nenezić.

Iz DPS-a su obećali da će i ovoga puta napraviti tim, koji će u saradnji sa Vladom Crne Gore, nastaviti razvojne projekte u Tivtu, unaprijediti ambijent za nove investicije, ali prije svega biti posvećen dostizanju evropskog kvaliteta svih građana i otvaranju novih perspektiva za mlade generacije.

„Pozivamo sve političke subjekte,koji dijele nase programske ciljeve i strateška opredjeljenja, da zajedno sa nama grade tivatsku evropsku budućnost“, saopštio je Nenezić.

Bonus video: