Nikolić: Abazović razapet između nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti

Lider GP URA uputio je otvoreno pismo ambasadorima EU u kom ih je pozvao da ne idu na inauguraciju izabranog predsjednika Mila Đukanovića, ali Nikolić smatra da je Abazović samo potpisao saopštenje koje mu je izdiktirano
8 komentar(a)
Andrija Nikolić, Foto: Facebook/DPS
Andrija Nikolić, Foto: Facebook/DPS
Ažurirano: 17.05.2018. 16:48h

Kad bi neko van Crne Gore pročitao saopštenja Dritana Abazovića, vjerovatno bi pomislio da je riječ o autonomnom političaru, a ne o potrčku medijskih tajkuna koji je razapet između nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti, spreman da izvrši svako naređenje svojih poslodavaca, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore, Andrija Nikolić.

Lider Građanskog pokreta URA uputio je otvoreno pismo ambasadorima Evropske unije u kom ih je pozvao da ne idu na inauguraciju izabranog predsjednika Mila Đukanovića.

Nikolić smatra da je Abazović samo potpisao saopštenje koje mu je izdiktirano.

"Ne samo što je primoran da ispunjava zadatke svog političkog blizanca sa crvenom kravatom, zbog čega ga napuštaju brojni iznevjereni članovi i funkcioneri, Dritanu mira ne daju ni njegovi mentori, koji ga aktiviraju svaki put kad im se učini da su njihovi ucjenjivački i finanasijski interesi ugroženi. Ne čudi što vlasnici medijskog koncerna, koji opozicionu političku scenu vide kao pozorište lutaka, uvijek imaju po jednog Dritana, ali je licemjerno i nepristojno kada pismonoša Dritan, otvoreno propagira mržnju prema državnoj politici Crne Gore i njenim ključnim protagonistima. Ako ni zbog čega drugog, makar zbog onih 150 hiljada sunarodnika sa Kosova, kojima su za vrijeme egzodusa na Kosovu, Crna Gora i Milo Đukanović, otvorili prolaz na državnoj granici i sačuvali živu glavu. Ljudi koji drže do minimuma moralnih načela, to ne bi zaboravili, i makar bi ćutali", kazao je Nikolić.

Bonus video: